bierproeverijtje.nl Teteringen

Welkom op bierproeverijtje.nl, voor uw bierproeverij op locatie in Teteringen.

bierproeverij bier proevenAls u op zoek bent naar een leuke, gezellige en lekkere activiteit voor uw personeelsavond, jubileum, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, ter aanvulling van een evenement of beurs of gewoon een gezellig avondje met vrienden, dan zit je bij bierproeverijtje.nl helemaal goed. Wij verzorgen bierproeverijen op de door u gewenste locatie met keuze uit zeven verschillende arrangementen, daardoor is er voor elke gelegenheid en naar smaak van iedereen een passend arrangement te vinden. Kijk eens rond op onze website en neem een voorproefje op een heerlijke bierproeverij.

De 'Thema Special'.

thema special

Speciale bierproeverij: Onze 'Special' is een momentopname, het kan iets zijn wat bij de tijd van het jaar past of iets waar we enthousiast over zijn. De 'Special' verandert met het jaar mee. Op dit moment hebben we de special 'Belgisch genot', een proeverij bestaande uit enkele van de mooie bieren die onze zuiderburen te bieden hebben. Dit smakelijke arrangement is 16,95.

Wilt u het eens beleven? Ook in Teteringen komen we graag langs.

Boek nu een proeverij en geniet. Wij verzorgen bierproeverijen in heel Nederland, waaronder Teteringen. Kijk voor meer informatie over de eventuele extra kosten voor uw locatie in Teteringen op onze prijzenpagina.

Meer informatie?

Via het contactformulier kunt u desgewenst meer informatie aanvragen. Een offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend.